Hudoppstramming

ANTI-AGE & HUDOPPSTRAMMING MED CLEAR LIFT LASER

ClearLift passer for de som ønsker å få stammet opp huden uten å legge seg under kniven. Alle aldre, hudtyper og hudfarger kan få behandling med ClearLift, til og med yngre kvinner og menn som ønsker å forebygge aldringstegn. ClearLift forbedrer fine linjer, rynker, samt gir løft, oppstramming og en jevnere hudtone. 

Områder som kan behandles med ClearLift er ansikt, hals, bryst og hender. 

Oslo-hud-og-laserklinikk-Clear-Lift-Lase

Priser

ANTI-AGE & HUDOPPSTRAMMING MED CLEAR LIFT LASER

Behandlingen stimulerer nydannelse av kollagen og gir underhuden et løft uten å skade overhuden. Økt kollagenproduksjonen reduserer typiske aldringstegn som slapp og hengende hud. For maksimal effekt anbefaler vi tre til seks behandlinger. 

ANSIKT

3500,-*

HALS

2500,-*

ANSIKT OG HALS

5000,-*

*Fordelsprogrammet gir deg 50% rabatt på hver tredje behandling

 
Background1.jpg

Hvordan virker ClearLift?

Laseren sender korte, men kraftige impulser av lys som absorberes dypt i underhuden. Dette stimulerer så nydannelse av kollagen, reduserer pigmenteringer og gir huden et løft, alt dette uten å skade overhuden. Ved å stimulere kollagenproduksjonen vil de typiske aldringstegnene som slapp og hengende hud reverseres. 

 

ClearLift-laseren lager en sårflate lengre nede i huden som leges under en helt intakt overhud. Det vil dermed si at laseren gjenoppbygger hudvevet fra dypet. ClearLifts unike egenskap er det unike fraksellertemønsteret som ikke skader huden. Ved å unngå å skade hudens ytterste lag, blir behandlingen nær smertefri, resultatene kommer raskere og det er ingen nedetid. 

Hvor mange behandlinger trenger man?

Vi anbefaler å utføre 3-6 behandlinger med ca 3-4 ukers mellomrom for å oppnå maksimal effekt. 

Komplikasjoner og biverkninger?

ClearLift er en veldig trygg behandling med liten risiko. Det er vanligvis minimalt med synlige tegn etter man har blitt behandlet, men noen kan oppleve lett rødme og hevelse etterpå. Det er sjeldent at man får økt pigmentering som er en sjelden komplikasjon, men dette er vanligvis forbigående.  

Hvem kan ikke behandles?

Vi behandler ikke gravide eller ammende.

Oslo-hud-og-laserklinikk.jpg

Clear Lift Laser

ClearLift™ Pixel Q Switched laser er levert av Alma Lasers som er et av verdens største produsenter innen laserteknologi. Hovedoppgaven til denne laseren er hudoppstramming uten kirurgi. ClearLift representerer det nyeste alternativet til "skin resurfacing" og kosmetisk kirurgi. ClearLift er rett og slett ansiktsløft uten kirurgi.

 

Behandlingen etterlater ingen synlige sår eller merker slik at man kan vende tilbake på jobb rett etterpå. Populært blir behandlingen kalt "the lunchtime facelift".  Vi er veldig stolte av å kunne tilby våre kunder denne behandlingen på våre klinikker.