Oslo Hud og Laserklinikk - Laserhårfjern

Laserhårfjerning

 VARIG HÅRFJERNING MED ALMA SOPRANO ICE LASER 

Opplever du uønsket eller sjenerende hårvekst?

Hårvekst i ansiktet og utsatte steder på kroppen kan begrense livsutfoldelsen. Mange barberer eller vokser seg jevnlig. Slike metoder virker en stund, men løser ikke problemet. Oslo Hud- og Laserklinikk anbefaler fjerning av uønsket hårvekst med laser. Vi er blant de klinikkene i Norge som har mest erfaring på dette området.

Oslo Hud og Laserklinikk - Laserhårfjern

Hvordan virker laseren?

Diodelaserbehandling for uønsket hårvekst ble godkjent av amerikanske helsemyndigheter (FDA) i 1997. Flere større studier viser at det er mulig å oppnå varig hårreduksjon på store områder av kroppen. Sammenlignet med elektrolyse dekker diodelaseren større felt: den behandler ikke ett og ett hår. Laseren er i konstant bevegelse. Slik utvides behandlingsområdet, og behandlingsøktene går raskt. 

Hårsekkene varmes gradvis opp til de ikke lenger kan produsere nye hår, og ved tilstrekkelig høy temperatur ødelegges hårroten for alltid. Temperaturen bestemmes av laserlysets dose, og det innebygde kjølesystemet begrenser temperaturstigningen til hårrøttene. Risikoen for hudskade er liten. 

Best resultat får man ved kombinasjonen lys hud og mørkt hår. Diodelaseren kan brukes på alle typer hud, men personer med mørke hudtyper må regne med flere behandlinger. En stor del av håret forsvinner allerede etter få behandlinger, men resultatet kan variere litt fra kroppsdel til kroppsdel. Faktorer som alder, eventuell  medisinbruk og hormonell status kan påvirke resultatet.

Rask og komfortabel

Den beste metoden på markedet er etter vår mening  Alma’s Soprano hårfjerningslasere. Behandlingen er tilnærmet smertefri og skjer i flere omganger, noe som skyldes hårets livssyklus. Det er kun i vekstfasen at håret kan behandles, og hårene befinner seg ikke i samme fase til samme tid. Derfor kan ingen laserbehandling fjerne alle hårene på en gang. 

 

Det er individuelt hvor mange behandlinger man trenger. Gjennomsnittlig antall for kraftige, brune eller sorte hår på lys hud er seks til åtte ganger. Lyse, røde og grå hår behøver ofte flere behandlinger. I det siste tilfellet avhengereffekten av om det finnes pigment på hårroten.

Antall behandlinger

Andelen hår i vekst varierer fra område til område på kroppen. På ben og armer har hårene for eksempel en vekstsyklus på to-tre måneder. Hvor mye hår du har kommer an på hvor mange hårsekker som er i en aktiv fase og hvor tett de sitter. Behandlingen må gjentas inntil alle hårsekkene i det aktuelle området er ødelagt.

 

Antall behandlinger avhenger derfor av hvilken kroppsdel det gjelder. Som regel anbefaler vi fem til åtte behandlinger, men enkelte områder samt lyse og/eller tynne hår kan trenge mer. ​Behandling i ansiktet skjer med fire til seks ukers mellomrom. Andre steder på kroppen er intervallet to til tre måneder. 

Oslo Hud og Laserklinikk - Laserhårfjern

Før behandling

Unngå solarium eller overdreven soling i én uke før og én uke etter behandling. Det reduserer risikoen for midlertidig pigmentering. (Pigmentering etter behandling forekommer i ca.1 % av tilfellene forutsatt kyndig vurdering i forkant.)

-

 

Unnlat å vokse, stripse eller nappe hårene de siste fire ukene før behandling. Laseren virker bare på hårsekker som inneholder hår. 

 

-
 

La være å bruke kvisekremer eller andre hudirriterende kremer, f. eks. peeling- eller slipekremer de siste par dagene før behandling. 

 

-
 

Begynn å barbere deg minst to uker på forhånd for å få flest mulig av hårene over i vekstfasen. Hårsekkene vil da inneholde en tykk hårrot med et pigment som absorberer laserlyset. Laseren har ingen virkning på hår i hvilefasen. 

 

-
 

Hårene skal være barbert samme dag eller kvelden før. Det reduserer smerten, og det er ikke nødvendig å se hårene for å behandle dem.

Oslo Hud og Laserklinikk - Laserhårfjern

Vi utfører også permanent hårreduksjon også på intime områder - "Brasiliansk laser" kun på kvinner.

Etter behandling

Siden hårsekkene tilføres varme, oppstår normalt en viss rødme. Hud med mye pigment kan få forbigående pigmentforandring. Kløe kan kjennes i noen dager etter behandlingen. Unngå direkte soleksponering av behandlet område den første uken, og bruk solkrem med høy faktor i ca. to måneder.

Hva behandler vi ikke?

Dersom du har  diabetes, psoriasis, eksem, dermatitt eller annen sykdom,  bør du søke råd hos lege før behandling

-

Tar du medisiner som gir økt sensitivitet for lys, anbefaler vi ikke behandlingen

-

Vi behandler ikke mørke leverflekker eller tatovert hud 

-

Vi behandler heller ikke gravide

 
dry-pampas-grass-reeds-agains-on-beige-b

Priser: Laserhårfjerning*

*50% rabatt på ordinær pris etter 4. behandling. 

*20% studentrabatt på ordinær pris hverdager før kl.15.00.

Ansikt med hals

2500,-

Hake og overleppe

1500,-

Kinn

1200,-

Armhuler

1500,-

Hender

1300,-

 Brasiliansk (Brazilian)

2500,-

Lår

3900,-

Rundt brystvorter

950,-

Bryst og mage

3900,-

Øvre el nedre del rygg

2700,-

Rygg og nakke

4200,-

Overleppe / Hake

900,-

Hals

1500,-

Mellom bryn / Ører

800,-

Armer

2600,-

Bikini

1800,-

Legger

2900,-

Legger og lår

5500,-

Magestripe

1200,-

Nakke

1300,-

Rygg

3900,-

Rygg + nakke + skuldre

4400,-

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

Følj oss på Sociale Medier:

  • Facebook
  • Instagram