NB! KORONA-SITUASJONEN

Vi er opptatt av sikkerheten din.

VARE KLINIKKER

Oslo Hud og Laserklinikk har innført ekstraordinære tiltak for å begrense faren for coronasmitte. Vi følger Helsedirektoratets krav til smittevern som gjelder for virksomheter inkludert i § 16 i Covid-19-forskriften. 

Informasjon om Covid-19 finnes på Folkehelseinstituttets nettsider.

Spørsmål og svar finnes også på HelseNorge.no

 

Ikke nøl med å ta kontakt på telefon 406 07 759

eller email: post@hudoglaserklinikk.no om du har spørsmål.

På grunn av den nåværende smittesituasjonen har vi bestemt oss for å spre alle kundeavtaler så godt som mulig ut over dagen. Dette gjør vi for å opprettholde sosial avstand, av hensyn til både kunder og ansatte. På denne måten sikrer vi også at vi kan holde virksomheten i gang. 

Ut november opphever vi derfor de vanlige åpningstidene og tar mot kundene våre etter avtale.

I praksis betyr det at vi behandler like mange kunder som vi pleier, men at avtalene fordeles på formiddag, dag, kveld og helg. Hos Oslo Hud og Laserklinikk kan du føle deg trygg. Vi praktiserer myndighetenes smittevernregler strengt.   Vi er enormt takknemlige for alle kundebesøk i klinikken, men ber om at du avtaler tid enten det gjelder behandling, gratis veiledning eller produktkjøp. Vi er opptatt av sikkerhet og legger til rette for god sosial distanse i lokalet vårt.

Du kan bestille tid på tlf 406 077 59 eller ved online booking her. Dersom du ikke finner en ledig time som passer, ber vi om at du sender en email til post@hudoglaserklinikk.no. Vi skal gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.

NETTBUTIK & LEVERERING

Vi opplever for tiden mange henvendelser angående leveringstid. Vi pakker og leverer ordren til Posten/Bring som regel samme dag eller dagen etter dersom bestillingen skjer etter Postens åpningstid.

Posten og Bring opplever for tiden forsinkelser og avvik i forhold til å opprettholde standard leveringstider pga. Korona situasjonen vi er i nå. Dette skyldes at det er handlet uvanlig mye på nett i dette året og på flere steder i landet leverer derfor Posten og Bring rekordmange pakker til postkasser. Store mengder pakker kombinert med dårlig vær flere sted i landet kan medføre forsinkelser.

Ønsker du mer informasjon?

BESØK WWW.BRING.NO ELLER WWW.POSTEN.NO

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

Følj oss på Sociale Medier:

  • Facebook
  • Instagram