styled-beauty-frame-web-banner-skin-crea

Medisinske Hudpleiebehandlinger

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

Den raskeste og mest effektive hudfornyelsen oppnår du gjennom ansiktsbehandlinger med forskjellige fruktsyrer, såkalt kjemisk peeling. Syrene løser opp døde hudceller, bidrar til utvikling av nye celler og forbedrer fuktproduksjon og produksjon av hudens ”byggesten,” kollagen. Vi velger fruktsyrene med utgangspunkt i hudtypen din og de behovene akkurat din hud har. Effekten er merkbar etter kort tid.

Oslo Hud og Laserklinikk - Ansiktspleie
 
Oslo-hud-og-laserklinikk.jpg

Medisinske

Hudpleiebehandlinger

Våre behandlinger er medisinske og må ikke forveksles med klassisk hudpleie eller spa behandlinger.

De er kortere, (15 - 30 min), og mindre behagelige enn vanlig hudpleie. Men kjemiske peelinger er betydelig mer virkningsfulle behandlinger som gir en sunnere, glattere og jevnere hud enn du oppnår med vanlig hudpleie. Det er resultatene som teller!

cosmetic-gel-smears-gel-texture-cosmetic

EKSPRESSPEEL

850kr, 15min

En rask og effektiv rengjørende ansiktsbehandling som fjerner døde hudceller og frisker opp huden. Passer alle hudtyper.

Oslohudoglaserklinikk.jpg

KOMBINASJONSPEELINGER

1190kr, 30min

GLYKOL + SITRON

  (Pigment / Litt kviser)

GLYKOL + SITRON + MANDEL

(Pigment / Fet hud / Kviser)

GLYKOL + RETINOL + FERULIC

(Anti-age)

GLYKOL + SALISYL + MELK

(Generell hudforbedring / Alle Hudtyper)

GLYKOL + SALISYL + PYRUVAT

(Fet hud / Kviser / Akne)

GLYKOL + FYTIN + KOJIC + MANDEL

(Generell hudforbedring / Pigment)

RETINOL KROPPSPEELING

(Intim pigmentering, kun for damer)

OsloHudogLaserklinikk

OsloHudogLaserklinikk

OsloHudogLaserklinikk-BG

OsloHudogLaserklinikk-BG

OsloHudogLaserklinikk

OsloHudogLaserklinikk

OsloHudogLaserklinikk

OsloHudogLaserklinikk

Oslo-hud-og-laserklinikk

Oslo-hud-og-laserklinikk

Oslo hud og laserklinkk - hyaluronic aci

Oslo hud og laserklinkk - hyaluronic aci

OsloHudogLaserklinikk

OsloHudogLaserklinikk

SPESIALPEELINGER

1500kr, 30-45min

DYP RETINOL

(Anti-age)

DYP TRIKOLREDDIK (TCA) 12-15%

(Anti-age/ujevn og hud med groper)

DYP TRIKOLREDDIK (TCA) ”CROSS peel”

(Kvisearr). Utføres av lege.

ZO Skin Health Stimulation Peel - Melk + Sitron + Glykol

Bidrar til en fastere hud, jevnere hudtone, reduserer fine linjer og rynker og gir huden en flott glød. Ingrediensene i peelingen jobber innenfra huden og stimulerer nye hudceller, øker collagen produksjon og gir en mer ungdommelig hud.

DYP PEELING

3500kr, 30min

Glykol + TCA + Fenol (Karbolsyre) (anti-age/ujevn hud og hud med groper/kvisearr). Behandlingen utføres av lege og krever forbehandling med medisinsk krem i 4-6 uker.

Våre syrer

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

GLYKOLSYRE

Forbedrer og forynger huden. Den sliper bort døde hudceller og stimulerer dannelse av kollagen og nye celler. Huden blir straks glattere og får ny glød. Glykolsyre passer for alle hudtyper.

SITRONSYRE

Sliper bort døde hudceller, bleker pigment og gjør hudtonen jevnere. Sitronsyre har god effekt ved mildere kviseutbrudd.

MANDELSYRE

Sliper bort døde hudceller og reduserer produksjon av talg og olje. Mandelsyre gir et godt resultat ved kviser.

MELKESYRE

Virker hudfornyende og ligner glykolsyre, men den er mildere og sliper ikke huden like dypt. Fordi den gir minimal irritasjon, inngår melkesyre ofte i “party peels” som gir perfekt glød.

FERULIC

Er en antioksidant som gir jevnere hudtone og bidrar til å fornye aldrende hud. Den nøytraliserer frie radikaler på huden og reparerer solskader. Ferulic passer for tørr, normal og sensitiv hud.

SALISYLSYRE

Har anti-inflammatorisk effekt og regulerer produksjonen av talg og olje. Den sliper vekk døde hudceller og trenger inn i porene slik at talg løses opp og kviser forebygges. Salisylsyre gir glattere og mer strålende hud.

PYRUVATSYRE

Er også en anti-inflammatorisk syre som brukes mot kviser og fet hud. Den sliper ned det øverste hudlaget og åpner tette porer. Syren er perfekt for mannlig hud som ofte er fetere enn kvinnehud og som lett utvikler kviser.

TRIKLOREDDIKSYRE (TCA)

Er en sterk syre som i høy konsentrasjon får den gamle huden til å flasse av og erstattes av frisk, ny hud. Trikloreddiksyre brukes ofte i behandling av arr, linjer og rynker, pigmentflekker og solskader.

RETINOL

Er en sterk syre som virker anti-aldrende. Den er multifunksjonell: Huden strammes opp, og tonen og strukturen blir jevnere. Resultatet er en friskere og mer ungdommelig hud. Syren er også effektiv mot kviser og kvisearr.

FENOL (KARBOLSYRE)

Er et svært effektivt middel for behandling av solskadet hud, rynker og arr på ansiktshud. Den har sterk hudforyngende effekt og gir tydelig oppstramming og forbedring av hudteksturen samt jevnere hudtone. Behandlingen passer for 40 år +, og i alle aldre ved kvisearr. Fenol egner seg bare for lysere hudtyper.

FYTIN

Er en alpha hydroxy syre, men en mildere versjon av glycolsyre. Fytinsyre hinder opphoping av døde hudceller på en mild måte og hjelper på å redusere melasma og arrdannelse.

KOJIC

Har en unik egenskap som jevner hudtonen. Gjennom å hemme enzymet tyrosinase hindere den overproduksjon av melanin. Kojicsyre virker også antibakterielle og reduserer ikke bare pigmentflekker av UVB-stråler men også pigmentering forårsaket av akne.

HUSK! Behandlingene gjør huden mer sensitiv for sol enn den vanligvis er.

Du bør derfor unngå soleksponering den første uken etterpå.

ZO Skin Health

STIMULATION PEEL

1500kr, 45min

ZO Skin Health Stimulation Peel bidrar til en fastere hud, jevnere hudtone, reduserer fine linjer og rynker og gir huden en flott glød. Ingrediensene i peelingen jobber innenfra huden og stimulerer nye hudceller, øker collagen produksjon og gir en mer ungdommelig hud.

Peelingen inneholder tre aktive syrer: 

  • Melkesyre; stimulerer hudens fuktproduksjon

  • Mandelsyre; øker hudcellefornyelse, virker antibakteriell og talghemmende

  • Sitronsyre; en antioxidant med gode effekter på ujevn pigmentering

 

ZO Skin Health Stimulation Peel anbefales til alle hudtyper og er skånsom mot huden og gir ingen "nedetid" med flassing i etterkant. Behandlingen kan gjentas etter 3-4 uker eller ved behov.