ZO Skin Health

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. De kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcellekomponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

 

Kremene selges på og av utvalgte klinikker med det mål å skape en sunn og velfungerende hud. 

Oslo Hud og Laserklinikk er en sertifisert ZO Skin Health klinikk som setter opp skreddersydde kremprogram. 

BB4F3C2A-43B6-41BA-BF70-1E068CC083BF_edi

Zo Skin Health

FIRMING SERUM

2495,-

ZO Skin Health introduserer Firming Serum - et gjennombrudd innen Anti-Age behandling. Helt ny teknologi bidrar til å hydrere og styrke hudstrukturen, samt forbedre hudens elastisitet. ZO Firming Serum er spesielt designet for å stimulere til en fast og stram hud, og en mer definert ansiktskontur.

ZO Skin Health Getting Skin Ready er et kit som er veldig fin og ta med på reise, da de ikke tar mye plass i bagasjen.

Getting Skin Ready Kit

Ønsker du jevne ut pigmentering? Da er dette løsningen. ZO Skin Health Brightening Program + Texture Repair er en intensiv kur hvor huden kan flasse, bli rød og sår.

Brightening Program

+ Texture Repair

ZO Skin Health Daily Skincare Program inneholder alt du trenger i din daglige rutine.  Solfaktor kommer i tillegg. Perfekt start for deg som ønsker og teste ZO Skin Health.

Daily Skincare Program

En skånsom rens fra Zo Skin Health som effektivt fjerner smuss og sminke. Den inneholder pantenol og allantoin som tilfører fuktighet,roer ned og reduserer irritasjon i en sensitiv og tørr hud.

Hydrating Cleanser

(Normal to Dry Skin)

En mild rensegele fra Zo Skin Health som passer for alle hudtyper. Fjerner overflødig talg, urenheter og sminke. Etterlater huden frisk og ren. 

Gentle Cleanser

(All Skin Types)

En eksfolierende rens som målrettet fjerner overflødig talg og annet smuss som kan tilstoppe porene. Innkapslet Vitamin E tilfører fukt under renseprosessen og antioksiderende beskyttelse for en myk og motstandsdyktig hud.

Exfoliating Cleanser

(Normal to Oily Skin)

Denne mykgjørende skrubben fra Zo Skin Health inneholder fine magnesiumkrystaller som eksfolierer døde hudceller og øker hudfornyelsen for klar, glatt og jevn hud. Vitamin A, C og E, samt ester-C, har antioksiderende virkning og bidrar til å opprettholde hudens barrierefunksjon.

Exfoliating Polish

Complexion Renewal Pads fra Zo Skin Health reduserer overflødig talg og tilstoppede porer, samtidig som den har en mattende effekt. Complextion Renewal pads er praktisk å ta med i vesken, og kan bidra til å roe ned irritert hud og redusere utbrudd når som helst. 

Complexion Renewal Pads

En intensiv peelingkrem fra ZO Skin Health som fornyer de ytterste hudlagene gjennom en unik prosess uten synlig eksfoliering. Spesialiserte enzymer forbedrer hudstrukturen og jevner ut hudtonen. 

Enzymatic Peel

Denne allsidige og effektive ansikts-skrubben fra ZO Skin Health fjerner bakterier og bidrar til en klarere hud. Kjemiske og fysiske eksfolianter fjerner døde hudceller, mens tetreolje løser opp og fjerner overflødig talg som kan tilstoppe porene og føre til nye utbrudd.

Dual-Action Scrub

Effektive pads fra ZO Skin Health som bidrar til raskere tilheling av urenheter og forebygger nye utbrudd. Den fjerner overflødig talg og har en mattende virkning. Denne avanserte løsningen er perfekt til å behandle urenheter og til å fjerne problematisk talg som tilstopper porene.

Oil Control Pads

Leiremaske fra ZO Skin Health med 10% svovel som demper og forebygger urenheter og tilstoppinger. Absorberer overflødig talg, hydrerer og roer ned irritert hud.

Sulfur Masque

Beroligende toner som skånsomt fjerner heter samtidig som den balanserer pH-verdien i svekket hud. Den har en kjølende effekt som virker forfriskende på tørr, sensitiv og irritert hud ved å tilføre fuktighet.

Calming Toner pH Balancer

Exfoliation Accelerator fra ZO Skin Health er kompleks med melkesyre og glykolsyre som eksfolierer bort døde hudceller og reduserer tilstoppinger. Exfoliation Accelerator gir en effektiv hudfornyelse samtidig som det roer ned og beskytter huden.

Exfoliation Accelerator

OUR
FAVORITE

Retinol Skin Brightner 0.25% fra ZO Skin Health er en multifunksjonell formel som inneholder retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen raskt. 

Retinol Skin Brightener 0.25%

Retinol Skin Brightner 0.5% fra ZO Skin Health er en multifunksjonell formel som inneholder retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen raskt. 

Retinol Skin Brightener 0.5%

Retinol Skin Brightner 1% fra ZO Skin Health er en multifunksjonell formel som inneholder retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen raskt. 

Retinol Skin Brightner 1%

Beroligende krem med lindrende ingredienser som forebygger inflammasjon, samtidig som retinol og andre antialdringsingredienser jobber aktivt for å reparere og regenerere hudceller. 

Recovery Crème

Ved hjelp av retinol og mikroemulsjonsteknologi bidrar dette produktet til å redusere fine linjer og rynker, og reverserer aldringstegn. Forbedrer hudens tekstur og fasthet samt forebygger fremtidige skader.

Wrinkle + Texture Repair

Denne flerfunksjonelle kremen fra ZO Skin Health for rød og sensitiv hud, normaliserer huden ved å redusere overflødig talg som kan føre til inflammasjon.

Rozatrol™ (20ml)

Med vekstfaktorer i et effektivt leveringssystem bidrar denne formuleringen til å styrke produktsjonen av kollagen og hyaluronsyre for en sunne hud. Produktet forebygger fremtidige aldringstegn, gjør utrykkslinjer mykere og styrker huden.

Growth Factor Serum

Et kraftig anti-age produkt med høy konsentrasjon retinol i et patentert leveringssystem. Bidrar til å reduserer fine linjer og rynker, forbedrer hudstrukturen og jevner hudtonen. Gir en glatterer, friskere hud med mer glød.

Radical Night Repair

Unik glødgivende formel fra ZO Skin Health med en kraftig dose ren, stabilisert askorbinsyre (10%), som effektivt jobber med hudens overflate for en strålende og jevn hudtone. 

10% Vitamin C-Self Activating

Hydrerende krem fra ZO Skin Health med innkapslet retinol, kraftige antioksidanter og en naturlig antiirriterende ingrediens som beroliger, hydrerer, revitaliserer og gjenoppretter hudens fuktighetsbarriere. 

Renewal Crème

Denne flerfunksjonelle kremen fra ZO Skin Health for rød og sensitiv hud, normaliserer huden ved å redusere overflødig talg som kan føre til inflammasjon.

Rozatrol™ (50ml)

Et oljefritt serum som bidrar til å minimere synlige porer fra ZO Skin Health. Den har en dobbeltvirkende formulering som også reduserer blank hud med øyeblikklig mattende effekt.

Instant Pore Refiner

Denne svært fuktgivende formelen fra ZO Skin Health inneholder stabilisert retinol og avanserte peptider som bidrar til å styrke huden og minimere fine linjer og rynker rundt øynene.

Intense Eye Crème

Denne avanserte anti-age formuleringen fra ZO Skin Health med retinol og ZPRO complex, jobber målrettet for å redusere linjer, mørke ringer og hevelser rundt øynene. 

Hydrafirm Eye Brightening Repair Crème

Kroppskremen Body Emulsion fra ZO Skin Health fremmer hudens helse, kvalitet og tekstur. Den bedrer tørr, gusten hud, motvirker mørke flekker og ujevn hudtone.

Body Emulsion

Denne unike formuleringen fra ZO Skin Health tilfører essensiell hydrering til irritert, svekket og tørr hud til daglig og etter behandling. Den støtter hudens naturlige regenerasjon og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker. 

Hydrating Crème

En revolusjonerende kombinasjon av ingredienser som jobber kontinuerlig med å minimere ujevnheter på lårene og tegn på cellulitter. Synlig forbedring av cellulitter på hofte, lår og rumpe.

Cellulite Control

Lett solkrem fra ZO Skin Health som passer for selv de mest sensitive hudtypene eller for de som trenger ekstra beskyttelse etter behandling. For både ansikt og kropp.

Broad-Spectrum Sunscreen

SPF 50

Solkrem fra ZO Skin Health med primer som gir en myk, silkematt finish for jevnere påføring av makeup. Beskytter mot UVA / UVB, HEV-lys og IR-A, samtidig som den hydrerer.

Sunscreen + Primer Broad-Spectrum SPF 30

Vann og svetteresistent solkrem fra ZO Skin Health som trekker raskt inn i huden og gir en lett og matt finish. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.

Daily Sheer Broad-Spectrum SPF 50

En lett solkrem fra ZO Skin Health med hint av farge, som er utviklet for å tilpasse seg de fleste hudtoner. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.

Smart Tone Broad-Spectrum

SPF 50

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle